Ξεκούραστο πρόσωπο με Face Yoga!

Νέα έρευνα αποδεικνύει την αποτελεσματικότητά της

Νεανικό και ξεκούραστο πρόσωπο μέσα σε λίγα λεπτά; Ναι, με τη βοήθεια της Face Yoga!

Αποχαιρετήστε τις ρυτίδες έκφρασης, τονώστε την κυκλοφορία του αίματος και αντιμετωπίστε τη χαλάρωση της επιδερμίδας με έναν  φυσικό και εύκολο τρόπο εκγύμνασης των μυών του προσώπου, τη γνωστή ως Face Yoga! Πρόκειται για μια σύγχρονη πρόταση διατήρησης της νεανικότητας του δέρματος, η οποία περιλαμβάνει ολοκληρωμένο συνδυασμό στοχευμένων ασκήσεων, πιέσεων και μαλάξεων που εφαρμόζονται σε όλες τις μυϊκές ομάδες του προσώπου και του λαιμού. Κάθε άσκηση διαρκεί περίπου ένα λεπτό, έχει τη μορφή επαναλαμβανόμενων κινήσεων, ενώ η καθημερινή πρακτική των ασκήσεων πρωί-βράδυ χαρίζει στο πρόσωπό μας πραγματικά νεανική και ξεκούραστη όψη!

Η έρευνα
Το έγκριτο ιατρικό περιοδικό JAMA Dermatology – δημοσίευσε στις αρχές του 2018 την 1η επιστημονική έρευνα για τη Face Yoga, η οποία επιβεβαιώνει ότι οι ασκήσεις του προσώπου βελτιώνουν σημαντικά την όψη του. Στην έρευνα συμμετείχαν γυναίκες ηλικίας από 40 ως 65 ετών ακολουθώντας πρόγραμμα 32 ασκήσεων face yoga διάρκειας 20 εβδομάδων. Τα αποτελέσματα έδειξαν διόγκωση των παρειών λόγω της μυϊκής ενδυνάμωσης. Παράλληλα, οι ειδικοί εκτίμησαν ότι η ηλικία των γυναικών, όπως αποτυπώνεται από την εμφάνιση του προσώπου, μειώθηκε κατά 3 χρόνια κατά μέσο όρο ως αποτέλεσμα των ασκήσεων!

Ασκήσεις Face Yoga
Μπορούμε να κάνουμε Face Yoga στο σπίτι; Φυσικά! Μπορείτε να κάνετε Face Yoga όπου κι αν βρίσκεστε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Ιδανικά βέβαια, τις πρώτες φορές, είναι καλό να συμβουλευτείτε ειδικό εκπαιδευτή (Face Yoga Specialist) για να μάθετε να εκτελείτε σωστά τις ασκήσεις και να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Υπάρχουν όμως δύο απλές ασκήσεις τις οποίες μπορείτε να ξεκινήσετε σήμερα, με στόχο την καθημερινή εκγύμναση των μυών του προσώπου σας. Πραγματοποιήστε τις καθημερινά, δύο φορές την ημέρα, για μια πιο ξεκούραστη όψη, επαναφορά της λάμψης και της σφριγιλότητας του δέρματος και βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου σας!

Ασκήσεις για τα μάγουλα:
Φουσκώστε με αέρα τα μάγουλά σας και προσπαθήστε να μεταφέρετε τον αέρα από το ένα μάγουλο στο άλλο, για 30 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε δύο φορές συνεχόμενα το πρωί και ξανά το βράδυ.

Ασκήσεις για τον λαιμό:
Γύρετε αργά το κεφάλι σας προς τα πίσω και μένοντας σε αυτή τη θέση δώστε 15 δυνατά φιλιά στο ταβάνι! Χαλαρώστε και επαναφέρετε το κεφάλι σας στην αρχική του θέση. Επαναλάβετε δύο φορές το πρωί και ξανά το βράδυ.

Tzimas Cosmetics
NEWS
LETTER
Kάνε τώρα εγγραφή
στο newsletter Tzimas Cosmetics
για να απολαμβάνεις αποκλειστικά
προνόμια, tips ομορφιάς και νέα!
ΕΓΓΡΑΦΗ