BLOG

«Όταν μπαίνει η άνοιξη»…

4+1 απαραίτητες κινήσεις φροντίδας που θα προετοιμάσουν το σώμα μας να υποδεχτεί απαλό, λείο και σφριγηλό την πιο όμορφη εποχή του χρόνου.

Τα χέρια… μάς μιλούν!

Εκτεθειμένα στο νερό και τα απορρυπαντικά, στους περιβαλλοντικούς ρύπους, την ηλιακή ακτινοβολία και τις απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας, τα χέρια μας υφίστανται καθημερινά μεγάλη καταπόνηση, γι’ αυτό και η φροντίδα τους είναι άκρως απαραίτητη. Αν την αμελήσουμε, αργά ή γρήγορα θα μαρτυρήσουν την ηλικία μας…

Beauty restart με νέες συνήθειες!

Η αρχή της νέας χρονιάς είναι η ιδανική στιγμή για να βάλετε νέους στόχους όχι μόνο στη ζωή σας αλλά και στον τρόπο που φροντίζετε την επιδερμίδα σας, δηλαδή τον εαυτό σας. Ώρα λοιπόν για… επανεκκίνηση! Κι αν δεν ξέρετε πώς, η Tzimas Cosmetics σας δίνει ιδέες!

Τα beauty trends που θα συζητηθούν το 2024

Το 2024 κάνει τα πρώτα του βήματα και, όπως κάθε χρονιά, οι ανάγκες που έχουν διαμορφωθεί, αλλά και οι εξελίξεις στη σύγχρονη κοσμετολογία, θέτουν τις τάσεις που αναμένεται φέτος να απασχολήσουν την παγκόσμια αγορά της ομορφιάς. Ας τις δούμε…

Λαμπερή στο… παρά 5’

Τα γιορτινά φώτα γύρω μας έχουν ανάψει, όλα είναι πανέτοιμα για τα Χριστούγεννα, εκτός από την κουρασμένη, θαμπή επιδερμίδα μας. Προλαβαίνουμε άραγε να τη βοηθήσουμε να αναζωογονηθεί, να λάμψει ξανά; Η Tzimas Cosmetics λέει ναι!

C.H.R.I.S.T.M.A.S. Τι δώρο θα χαρίσετε στην επιδερμίδα σας;

CHRISTMAS. Μια λέξη με 9 γράμματα που αυτές τις μέρες μας φωτίζει, μας δίνει χαρά. Αυτά ακριβώς τα γράμματα πήραμε και φτιάξαμε ένα δώρο για την επιδερμίδα σας με 9 λέξεις-κλειδιά που ανοίγουν το «σεντούκι» της αντιγήρανσης. Εκεί θα βρείτε όλα αυτά που χρειάζεται το δέρμα σας για να αντιμετωπίσει τα σημάδια του χρόνου και να το βοηθήσετε να  διατηρήσει την ομορφιά και τη λάμψη του και τη νέα χρονιά!

Πολυδραστικά προϊόντα: μάθε αν σου ταιριάζουν!

Πολυδραστικά προϊόντα: μάθε αν σου ταιριάζουν!

Μulti-use, multifunctional, multi-tasking ή απλά, πολυδραστικά προϊόντα περιποίησης. Με τον πολυάσχολο τρόπο ζωής που ακολουθούμε, οι καινοτόμες αυτές συνθέσεις είναι ένας έξυπνος τρόπος να φροντίζουμε την επιδερμίδα μας, χωρίς να ξοδεύουμε χρόνο και χρήμα. Αρκεί βέβαια να μην κάνουμε «εκπτώσεις» στις πραγματικές ανάγκες της

Beauty sleep: η νυχτερινή βάρδια της ομορφιάς

Beauty sleep: η νυχτερινή βάρδια της ομορφιάς

Τι κάνει η επιδερμίδα όσο εμείς κοιμόμαστε και τι μπορούμε να της προσφέρουμε κατά τη διάρκεια της νύχτας ώστε να την απολαύσουμε αναζωογονημένη και πιο λαμπερή το επόμενο πρωί;

Kηλίδες: top αποτελέσματα με 5 top συστατικά λεύκανσης!

Kηλίδες: top αποτελέσματα με 5 top συστατικά λεύκανσης!

Εμφανίζονται στο πρόσωπο, το ντεκολτέ και τα χέρια, στερούν από την επιδερμίδα μας τη φωτεινότητα και την ομοιόμορφη χροιά της και δύσκολα «σβήνουν». Αν είστε έτοιμες για μια κατά μέτωπο επίθεση στις κηλίδες, το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή, αρκεί να έχετε εφοδιαστεί με τα κατάλληλα όπλα.

After sun: η ώρα της επανόρθωσης

Η παρατεταμένη έκθεση στις ακτίνες UV- ακόμη και με προστασία- στερεί από το δέρμα την πολύτιμη υγρασία του, το στρεσάρει και το γερνά. Δεν μπορούμε να μην απολαύσουμε καλοκαίρι, μπορούμε όμως να αποζημιώσουμε το δέρμα μας για την ταλαιπωρία του, με τη σωστή φροντίδα after sun.

Alert δροσιάς με τη νέα σειρά mists & lotions!

Ο υδράργυρος ανεβαίνει και το μόνο που ζητάμε είναι να νιώθουμε δροσερές όλη μέρα. Είναι λοιπόν ώρα να βάλουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα περιποίησης τα body mists που θα μας χαρίσουν ανάλαφρη ενυδάτωση μαζί με το πιο αέρινο πέπλο αρώματος που θα μπορούσαμε ποτέ να ονειρευτούμε.

Masterclass: υπέροχη επιδερμίδα όλο το καλοκαίρι!

Οι ακτίνες του ήλιου και οι ατμοσφαιρικοί ρύποι της πόλης καταπονούν την επιδερμίδα, ενώ η ζέστη έρχεται να προστεθεί σαν μια ακόμα ταλαιπωρία. Τι μπορούμε να κάνουμε; Να αλλάξουμε τη ρουτίνα περιποίησής μας και να πάρουμε άριστα στην επιδερμίδα μας! Το παρακάτω άρθρο περιέχει όλα τα χρήσιμα tips που αξίζει να διαβάσεις και να εφαρμόσεις για να βοηθήσεις την επιδερμίδα σου να…. αντέξει κι εσύ να δείχνεις και να νιώθεις όμορφη και δροσερή όλο το καλοκαίρι.

Summer goals: τα πάντα για την αντηλιακή προστασία!

Οι επιστήμονες τονίζουν πως αν θέλουμε η επιδερμίδα μας να παραμείνει υγιής και νεανική, η προστασία της από την υπεριώδη ακτινοβολία είναι μονόδρομος. Εμείς όμως πόσο καλά γνωρίζουμε τον ήλιο και τα εφόδια που έχουμε για να τον αντιμετωπίσουμε; Διαβάστε παρακάτω τις πιο χρήσιμες ερωτήσεις και τις απαντήσεις για τις ακτίνες UV και την αντηλιακή προστασία.

Είστε έτοιμες για...skin flooding;

Η επιδερμίδα μας, για να παραμένει υγιής, απαλή και λαμπερή, χρειάζεται καθημερινή, συστηματική ενυδάτωση. Αυτό ακριβώς που προσφέρει η παλιά, δοκιμασμένη τεχνική περιποίησης που επέστρεψε μέσω Tik Tok με νέο όνομα και έγινε παγκόσμιο trend.

Όμορφη σιλουέτα: mission… possible!

Κάθε σώμα είναι διαφορετικό. Για να βελτιώσεις το δικό σου, επίλεξε τα προϊόντα περιποίησης που απαντούν στοχευμένα στα σημεία που σε ενδιαφέρει.

Από Μάρτη... καλοκαίρι.

Το ημερολόγιο λέει άνοιξη και σύντομα τα βαριά ρούχα θα πάψουν να κρύβουν τη σιλουέτα μας. Είμαστε έτοιμες να την αποκαλύψουμε;

Η φροντίδα κάνει κύκλους!

Με περισσότερες από 3,5 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok, το Skin Cycling, η μέθοδος εναλλαγής προϊόντων στη νυχτερινή ρουτίνα περιποίησης, είναι σίγουρα ένα από τα ισχυρότερα παγκόσμια trends στον κόσμο της ομορφιάς. Και το καλύτερο; Τα αποτελέσματα είναι πράγματι ευεργετικά για την επιδερμίδα!

Καλή χρονιά, με καλή αρχή για την επιδερμίδα

Οι μικρές ή και λίγο μεγαλύτερες «καταχρήσεις» που κάναμε μέσα στις γιορτές, από τα ποτά και τα γλυκά ως τα ξενύχτια, δεν άφησαν μόνο εμάς χωρίς ενέργεια, αλλά και την επιδερμίδα μας. Αν όμως κινηθούμε άμεσα μπορούμε να τη βοηθήσουμε να ξεκινήσει τη νέα χρονιά με γεμάτες… μπαταρίες!

Γιορτινή διάθεση, λαμπερό βλέμμα!

Όλα γύρω μας, τα φώτα, τα στολίδια, οι μουσικές, μας παρακινούν να μπούμε κι εμείς σε  Christmas mood, να φροντίσουμε τον εαυτό μας, να ανανεωθούμε για να φτάσουμε στις μέρες των γιορτών πιο όμορφες από ποτέ. Ας κάνουμε λοιπόν την αρχή από το πολυτιμότερο αλλά και πιο εύθραυστο στολίδι, τα μάτια μας!

5+1 όπλα στη μάχη μας με τη γήρανση

5+1 όπλα στη μάχη μας με τη γήρανση

Ρυτίδες, χαλάρωση, κηλίδες, απώλεια φωτεινότητας. Μπορούν τα δραστικά συστατικά των καλλυντικών μας, να βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τα σημάδια του χρόνου; Και αν ναι, ποια είναι εκείνα που κόβουν πρώτα το νήμα στον αγώνα της αντιγήρανσης για το 2022;

Φθινοπωρινά βήματα επανόρθωσης (Μέρος Β‘ – Σώμα & Μαλλιά)

Φθινοπωρινά βήματα επανόρθωσης (Μέρος Β‘ – Σώμα & Μαλλιά)

Οι διακοπές τελείωσαν κι εμείς επιστρέφουμε σιγά-σιγά στην καθημερινότητα με ανανεωμένη διάθεση, γεμάτες μπαταρίες και όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις. Όμως, για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά μας, το μόνο τους αναμνηστικό είναι η καταπόνησή τους από τις ακτίνες του ήλιου, τον αέρα και το αλάτι της θάλασσας. Μήπως πρέπει να κάνουμε κάτι γι’ αυτό;

Φθινοπωρινά βήματα επανόρθωσης (Μέρος Α‘ – Πρόσωπο)

Φθινοπωρινά βήματα επανόρθωσης (Μέρος Α‘ – Πρόσωπο)

Οι διακοπές τελείωσαν κι εμείς επιστρέφουμε σιγά-σιγά στην καθημερινότητα με ανανεωμένη διάθεση, γεμάτες μπαταρίες και όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις. Όμως, για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, το μόνο τους αναμνηστικό είναι η καταπόνησή τους από τις ακτίνες του ήλιου, τον αέρα και το αλάτι της θάλασσας. Μήπως πρέπει να κάνουμε κάτι γι’ αυτό;

5+1 λάθη που κάνουμε με το αντηλιακό μας

Μέρες καλοκαιριού και ο καυτός ήλιος είναι πάντα και παντού παρών. Μοναδική ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας μας από τις ακτίνες του είναι τα αντηλιακά. Μήπως όμως κάποιες παρανοήσεις ή λανθασμένες αντιλήψεις μας, βάζουν σε κίνδυνο την υγεία και τη νεανικότητα της επιδερμίδας μας;

Καλοκαιρινό νεσεσέρ έτοιμο σε 3,2,1!

Οι διακοπές πλησιάζουν κι εμείς νοερά, έχουμε ήδη γεμίσει τη βαλίτσα μας με τα απαραίτητα για τις πρωινές εξορμήσεις στη θάλασσα και τις βραδινές μας βόλτες στα σοκάκια του νησιού. Μήπως είναι ώρα να σκεφτούμε και τι θα χρειαστεί η επιδερμίδα μας για να περάσει ένα όμορφο καλοκαίρι; 

3 συστατικά must, στην καλοκαιρινή φροντίδα της επιδερμίδας μας

3 συστατικά must, στην καλοκαιρινή φροντίδα της επιδερμίδας μας

Ο υδράργυρος ανεβαίνει, ο ήλιος αρχίζει να καίει και η επιδερμίδα δεν μπορεί πια να μείνει ούτε στιγμή εκτεθειμένη στις ακτίνες του. Ώρα λοιπόν να τη φροντίσουμε, εμπλουτίζοντας τη ρουτίνα περιποίησης με συστατικά που θα την προστατέψουν από την αφυδάτωση και τα σημάδια φωτογήρανσης και θα διατηρήσουν τη νεανική της φρεσκάδα, από τώρα και για όλο το καλοκαίρι.

Η άνοιξη των… κάτω άκρων!

Η άνοιξη των… κάτω άκρων!

Το χειμώνα κρύβονται μέσα σε μπότες και ζεστές κάλτσες, την άνοιξη όμως… πρωταγωνιστούν! Εννοούμε τα πέλματα και τα νύχια των ποδιών μας, τα οποία αυτόν τον καιρό έχουν ανάγκη εντατικής φροντίδας και προετοιμασίας για το καλοκαίρι που θα είναι εκτεθειμένα σε κοινή θέα!

Το σώμα σου, στην καλύτερη εκδοχή του!

Το σώμα σου, στην καλύτερη εκδοχή του!

Κάνουμε τα πάντα για να αποκτήσουμε μια αψεγάδιαστη σιλουέτα, να πλησιάσουμε τα στερεότυπα ομορφιάς που μας επιβάλλουν η μόδα, η διαφήμιση ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μήπως όμως είναι καιρός να αποδεχθούμε το σώμα που μας έδωσε η φύση, να το αγαπήσουμε και με τη φροντίδα μας, να αναδείξουμε την καλύτερη εκδοχή του;

30+: Κλείνουμε το δρόμο στην πρόωρη γήρανση!

Αφήνοντας πίσω σας την ανέμελη δεκαετία των 20, υιοθετούμε νέες συνήθειες στη ρουτίνα περιποίησης για να μην αφήσουμε, στα χρόνια που έρχονται, τα σημάδια του χρόνου να στερήσουν από την επιδερμίδα μας τη νεανική της φρεσκάδα.                         

Beauty trends 2022: Μέρος Β. Τα συστατικά που θα κάνουν τη διαφορά!

Κάθε χρόνο, στον κόσμο των καλλυντικών εμφανίζονται νέα, καινοτόμα συστατικά που υπόσχονται ότι θα προστατέψουν την επιδερμίδα, θα την αναζωογονήσουν και θα διορθώσουν τις ατέλειές της… καλύτερα! Από όλα όσα κυκλοφορούν σήμερα, ξεχωρίσαμε τα 4 που αξίζει να δοκιμάσετε μέσα στο 2022.

Beauty trends 2022: Τι αλλάζει στον κόσμο της ομορφιάς

Μια νέα χρονιά ξεκινά, με πολλές προσδοκίες αλλά και προβλέψεις για όσα θα δούμε να συμβαίνουν ή να αλλάζουν τις επόμενες 365 μέρες. Στον μικρόκοσμο των καλλυντικών,  νέες τάσεις ανατρέπουν τις συνήθειές μας κι άλλες γεννιούνται επειδή το απαιτούν οι συνθήκες -ή εμείς. Ας κάνουμε λοιπόν μια πρώτη βόλτα στο 2022.

Λάμψη: η γιορτινή εκδοχή!

Το ημερολόγιο δείχνει Δεκέμβριο. Τα φώτα και το ντεκόρ στους δρόμους και τις βιτρίνες μας βάζουν ήδη στο κλίμα των Χριστουγέννων. Αν θέλετε εκείνες τις χαρούμενες μέρες, να μαγνητίσετε τα βλέμματα, βάλτε από τώρα τις βάσεις, υιοθετώντας μια εντατική  ρουτίνα περιποίησης, γιατί, ακόμα και το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ, ακόμα και το πιο trendy outfit, φαντάζουν φτωχά, χωρίς μια λαμπερή, ξεκούραστη, υγιή επιδερμίδα!

Ρετινόλη: μια βασίλισσα της ομορφιάς… στο νεσεσέρ σου!

Η ρετινόλη κρατά τα σκήπτρα, εδώ και πολλά χρόνια, στη μάχη με τις ρυτίδες, καθώς θεωρείται -και είναι- ένα από τα πιο ισχυρά αντιγηραντικά ενεργά συστατικά της σύγχρονης κοσμητολογίας.  Η ρετινόλη μπορεί να μας προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, απαιτεί όμως να τη χρησιμοποιούμε σωστά και προσεκτικά. 

Επιδερμίδα: ποιος είναι ο… τύπος της; ΜΕΡΟΣ Β

Το να κατανοήσουμε τον τύπο της επιδερμίδας που μας «προίκισε» η φύση, είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για να κάνουμε τις σωστές επιλογές στα προϊόντα περιποίησης που θα τη βοηθήσουν να είναι -και να δείχνει- υγιής και πάντα λαμπερή.

Επιδερμίδα: ποιος είναι ο… τύπος της; ΜΕΡΟΣ Α

Λιπαρή, μεικτή ή ξηρή; Κανονική ή μήπως ευαίσθητη; Το να κατανοήσουμε τον τύπο της επιδερμίδας που μας «προίκισε» η φύση, είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για να κάνουμε τις σωστές επιλογές σε προϊόντα περιποίησης που θα τη βοηθήσουν να είναι -και να δείχνει- υγιής και πάντα λαμπερή.

Από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο με 6 κινήσεις!

Αφήστε στην επιδερμίδα σας μόνο καλές αναμνήσεις από τις διακοπές, προσφέροντάς της άμεσα την εντατική φροντίδα επανόρθωσης που έχει ανάγκη για να υποδεχτεί το φθινόπωρο ανανεωμένη και λαμπερή.

Όμορφα, υγιή μαλλιά… κάτω από τον ήλιο!

Μπορεί να μην είναι τόσο επικίνδυνος για τα μαλλιά, όσο για το δέρμα, όμως, ο πανταχού παρών καλοκαιρινός ήλιος, με το αλάτι ή το χλώριο ως «συνένοχους», αλλοιώνει το χρώμα των μαλλιών, αφυδατώνει την τρίχα, ενώ της στερεί τη λάμψη και την απαλότητά της. Πώς θα τον εμποδίσουμε; Με εντατική φροντίδα και προστασία, όπου κι αν βρισκόμαστε, στην πόλη ή στις διακοπές.

To σώμα σου… στα καλύτερά του!

Η επιδερμίδα του σώματός μας εκτίθεται στους ίδιους περιβαλλοντικούς, στρεσογόνους παράγοντες με το πρόσωπό μας. Κινδυνεύει εξίσου από τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες. Πριν λοιπόν αφήσουν πάνω της ανεξίτηλα σημάδια, ας τη βοηθήσουμε, με απλές κινήσεις φροντίδας να παραμείνει κι αυτό το καλοκαίρι, ενυδατωμένη, υγιής και λαμπερή.

Tα dos και τα don’ts της καλοκαιρινής περιποίησης!

Το θερμόμετρο ανεβαίνει, η πόλη αρχίζει να γίνεται καμίνι κι εμείς βάζουμε μπρος το θερινό μας πρόγραμμα, πυκνώνοντας τις αποδράσεις στις κοντινές παραλίες. Καιρός λοιπόν να βάλουμε και τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας σε θερινό πρόγραμμα, για να τη βοηθήσουμε να δείχνει -και να είναι- υγιής, όμορφη, λαμπερή, κάθε μέρα!

Πώς διαλέγουμε αντηλιακό;

Ανάμεσα σε τόσες διαφορετικές υφές, συνθέσεις και δείκτες SPF, η επιλογή του αντηλιακού που χρειάζεται η δική μας επιδερμίδα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Γι’ αυτό κι εμείς ετοιμάσαμε έναν μίνι οδηγό που απαντά στις απορίες σας και σας βοηθά να βρείτε την ιδανική ασπίδα προστασίας από τον ήλιο του καλοκαιριού.

Κηλίδες: όταν ο ήλιος αφήνει …σκιές

Τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας των ανησυχιών μας γιατί η παρουσία τους στερεί από την επιδερμίδα την ομοιογένεια και τη νεανική της φρεσκάδα. Τι φταίει; Με ποια όπλα μπορούμε να προλάβουμε ή να αντιμετωπίσουμε τις κηλίδες πριν αυτές εγκατασταθούν μόνιμα;

Σωστή εφαρμογή προϊόντων: το «κλειδί» μιας υπέροχης σιλουέτας!

Θέλουμε μια λεπτή, σφριγηλή σιλουέτα και μια επιδερμίδα, που δεν θα θυμίζει φλοιό πορτοκαλιού. Γι’ αυτό, προσέχουμε τη διατροφή μας, γυμναζόμαστε και χρησιμοποιούμε συστηματικά κάποια προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας. Η προσπάθειά μας αυτή μπορεί να γίνει ακόμη πιο αποτελεσματική αν γνωρίζουμε τη σωστή εφαρμογή των προϊόντων σιλουέτας.

Η φύση σμιλεύει τη σιλουέτα!

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, ο ανοιξιάτικος καιρός μας προτρέπει να… ανεβάσουμε στροφές για να αποκτήσουμε σιλουέτα λεπτή, σφριγηλή, χωρίς κυτταρίτιδα. Ευτυχώς, έχουμε στα χέρια μας ένα αληθινό «οπλοστάσιο»: ενεργά συστατικά που μας χαρίζει απλόχερα η φύση για να διευκολύνει την προσπάθειά μας. 

Άνοιξη ομορφιάς με... απολέπιση σώματος!

Η αρχή της άνοιξης είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να προσθέσουμε και πάλι την απολέπιση σώματος στη ρουτίνα περιποίησης! Αρκούν μόνο λίγα λεπτά, όσο κάνουμε ντους, για να αναζωογονήσουμε την συνήθως παραμελημένη επιδερμίδα του σώματος και απαλλάσσοντάς την από τα νεκρά κύτταρα, να τη βοηθήσουμε να ξαναβρεί την απαλότητά της.

Απολέπιση: το μυστικό μιας φωτεινής επιδερμίδας!

Όταν η φυσική διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων αρχίζει να κατεβάζει ρυθμούς, τα προϊόντα απολέπισης αναλαμβάνουν δράση για να ξαναδώσουν στην επιδερμίδα τη χαμένη της λάμψη και να την αναζωογονήσουν! Σ’ εμάς μένει μόνο να τα χρησιμοποιήσουμε σωστά.

5+1 τάσεις ομορφιάς για το 2021!

Η παράδοση θέλει τέτοιες μέρες, οι ειδικοί να ανακοινώνουν τις νέες τάσεις που διαφαίνονται στον ορίζοντα της Κοσμητολογίας. Το 2020 όμως ήταν μια χρονιά που ανέτρεψε όλες τις προβλέψεις και άλλαξε πολλές από τις συνήθειές μας. Τι καινούργιο θα φέρει άραγε το 2021 που μόλις ξεκίνησε;

Γιορτινή ομορφιά!

Η γιορτινή ομορφιά συνεχίζεται! Μετά τις συμβουλές για την περιποίηση σώματος, σειρά έχει η εορταστική φροντίδα προσώπου! Διαβάστε τα tips που συγκεντρώσαμε, στο νέο άρθρο μας.

Οι γιορτές... ευκαιρία να φροντίσουμε τον εαυτό μας!

Φέτος όλα είναι διαφορετικά. Όμως, η νέα πραγματικότητα μας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία: μένοντας στο σπίτι, προσφέρουμε στον εαυτό μας το κάτι παραπάνω και με απλές κινήσεις ομορφιάς και ευεξίας είμαστε έτοιμες να υποδεχτούμε τις γιορτές με λάμψη και αισιοδοξία!

Ώριμη επιδερμίδα, όμορφη επιδερμίδα!

Στην εμμηνόπαυση, η επιδερμίδα φτάνει σε μια κρίσιμη καμπή. Αλλάζει πολύ και απότομα, οι ανάγκες της πολλαπλασιάζονται, το ίδιο και οι απαιτήσεις της. Όμως δεν παύει να είναι όμορφη. Απλά χρειάζεται, περισσότερο από ποτέ, τη βοήθειά μας για να αντιμετωπίσει τα σημάδια της ορμονικής γήρανσης.

Φοράμε μάσκα-προσέχουμε την επιδερμίδα μας!

Η μάσκα, αυτό το απλό αλλά σωτήριο μέτρο προστασίας από τον Covid-19, είναι πια αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Η επιδερμίδα μας όμως δεν είναι συνηθισμένη να παραμένει καλυμμένη για ώρες και οι... στενές επαφές της με τη μάσκα γίνονται συχνά αφορμή για ήπια αλλά σίγουρα ενοχλητικά προβλήματα. Πώς μπορούμε να τα αποφύγουμε;

Πώς μπορούμε να μεγαλώσουμε όμορφα; Μέρος Β΄

Τι μπορούμε να κάνουμε για να παρατείνουμε τη νεανική μας φρεσκάδα και ποια είναι τα καλλυντικά «εφόδια» που θα καθυστερήσουν και θα απαλύνουν τα σημάδια του χρόνου; Η ομάδα Tzimas Cosmetics συγκέντρωσε τις 10+1 πιο συχνές σας ερωτήσεις για τη γήρανση και την αντιγήρανση, απαντώντας αναλυτικά... με χρήσιμες συμβουλές! 

10+1 ερωτήσεις για τη γήρανση και την αντιγήρανση! Μέρος Α'

Γιατί γερνάμε; Τι μπορούμε να κάνουμε για να παρατείνουμε τη νεανική ομορφιά της επιδερμίδας μας; Ποια είναι τα καλλυντικά «όπλα» που θα καθυστερήσουν και θα απαλύνουν τα σημάδια του χρόνου;

Ρυτίδες: ώρα για επανόρθωση!

Με κάθε χρόνο που περνάει, οι λεπτές, αδιόρατες γραμμές στην επιδερμίδα μας βαθαίνουν και γίνονται ρυτίδες που εγκαθίστανται μόνιμα στο πρόσωπό μας. Τι είναι όμως αυτό που κινητοποιεί και επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης; Σε ποιο βαθμό μπορούμε εμείς να βοηθήσουμε την επιδερμίδα να επανορθώσει τα ορατά σημάδια του χρόνου;

8 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη Βιταμίνη C!

Αν πρέπει να εντάξετε μία μόνο βιταμίνη στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης, αυτή είναι η C, καθώς έχει να προσφέρει πολλά στην επιδερμίδα, από την εφηβεία της ως τη… βαθιά ωριμότητά της.

Νέες συνήθειες ομορφιάς στις διακοπές! Μέρος Β’

Το καλοκαίρι η επιδερμίδα μας ταλαιπωρείται περισσότερο γι’ αυτό... τη φροντίζουμε περισσότερο, επιλέγοντας προϊόντα που θα την ενισχύουν και θα την προστατέψουν. 

Νέες συνήθειες ομορφιάς στις διακοπές! Μέρος Α’

Κάνοντας μικρές διορθωτικές κινήσεις και υιοθετώντας νέες, καλές συνήθειες, μεταμορφώνουμε τις ημέρες των καλοκαιρινών μας διακοπών σε μια αξέχαστη εμπειρία ολιστικής αναζωογόνησης.

Καλοκαίρι σημαίνει... ολική ενυδάτωση!

Το καλοκαίρι, η επιδερμίδα μας διψά για ακόμη περισσότερο νερό. Γι’ αυτό επιλέγουμε προϊόντα με συστατικά που την τροφοδοτούν με ενισχυμένες δόσεις δροσιάς! Ποια είναι όμως αυτά; Ανακαλύψτε τις προτάσεις μας για ενισχυμένη ενυδάτωση σε πρόσωπο και σώμα, παρακάτω.

Απολαμβάνουμε τον ήλιο... ασφαλείς!

Το φετινό καλοκαίρι μπορεί να είναι διαφορετικό, ο ήλιος όμως θα επισκεφτεί τη χώρα μας όπως πάντα! Προτεραιότητα λοιπόν, παραμένει η εφαρμογή του αντηλιακού μας. Και όχι μόνο. Βγαίνουμε στον ήλιο με μέτρο και... αποφεύγουμε συχνά λάθη που μειώνουν τη δράση του αντηλιακού μας. Ποια είναι αυτά; Διαβάστε παρακάτω.

Καθαρισμός: η αρχή του... παντός για τη φροντίδα της επιδερμίδας μας!

Ο καθαρισμός είναι ίσως η πιο σημαντική κίνηση στην καθημερινή ρουτίνα της περιποίησης, αυτή που βάζει τα θεμέλια για μια υγιή, νεανική επιδερμίδα. Θα πρέπει όμως να αρχίζει και να τελειώνει σωστά. Πώς; Ακολουθήστε τα βήματα που σας προτείνουμε και… καθαρίσατε!

Η προστασία τους είναι στο χέρι μας!

Ο σχολαστικός καθαρισμός και η απολύμανση των χεριών είναι ένα από τα απλούστερα και πιο αποτελεσματικά εφόδια που διαθέτουμε για να προστατευτούμε από τον κορωνοϊό. Είναι όμως και μια διαρκής ταλαιπωρία για την επιδερμίδα. Γι’ αυτό περιμένει από εμάς μια ακόμη κίνηση φροντίδας.

Σχέδιο δράσης για ένα σμιλευμένο σώμα!

Όλες ονειρευόμαστε μια σιλουέτα λεπτή, σφριγηλή, χωρίς κυτταρίτιδα, ιδιαίτερα τώρα που ο καιρός ανοίγει. Δύσκολο;  Ίσως. Όχι όμως ακατόρθωτο.

Υαλουρονικό οξύ: ένας υπερ-ήρωας της σύγχρονης ομορφιάς!

Δύναμη ενυδάτωσης, πανίσχυρη ασπίδα προστασίας από το καθημερινό ρυπογόνο περιβάλλον και... το κλειδί για μια επιδερμίδα νεανική, χωρίς ρυτίδες: είναι το υαλουρονικό οξύ, το πιο “hot” συστατικό στα καλλυντικά!

Αυτή η πόλη μας γερνάει…

Η μολυσμένη ατμόσφαιρα των μεγαλουπόλεων είναι μια καθημερινή, διαρκής απειλή για την επιδερμίδα. Πώς μπορούμε να οργανώσουμε καλύτερα την άμυνά της;

Πεπτίδια: Έχουν μηνύματα για την… επιδερμίδα μας.

Είναι από τα πιο δημοφιλή συστατικά στη φαρέτρα της σύγχρονης αντιγήρανσης. Με την παρουσία τους στη σύνθεση των καλλυντικών, βοηθούν την επιδερμίδα να παραμείνει για περισσότερο χρόνο νεανική, φωτεινή και ελαστική. Πώς όμως τα καταφέρνουν;

Η επιδερμίδα φοράει τα… χειμωνιάτικα!

Η βροχή, ο αέρας, τα πρώτα κρύα, σηματοδοτούν το πέρασμα από το φθινόπωρο στο χειμώνα. Εκείνη που αντιλαμβάνεται άμεσα την αλλαγή των εποχών -και το δείχνει- είναι η επιδερμίδα μας. 

Blue Light. Μια αόρατη απειλή για την επιδερμίδα.

Τις ατέλειωτες ώρες που το βλέμμα μας είναι καρφωμένο στον υπολογιστή, το smartphone ή την τηλεόραση, το μπλε φως που εκπέμπει η οθόνη τους προκαλεί φθορές στην επιδερμίδα. Πώς θα την προστατέψουμε;

Ολική επαναφορά σε 4 κινήσεις

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, η ταλαιπωρημένη επιδερμίδα χρειάζεται τη βοήθειά μας για να… συνέλθει, να επανορθώσει τις φθορές της και να ξαναβρεί τη χαμένη της λάμψη και ζωντάνια.  

Η ώρα της επανόρθωσης!

Δεν θέλει και πολύ ο ήλιος να προκαλέσει έντονη αφυδάτωση, κοκκινίλα ή ακόμα και ήπια εγκαύματα στην επιδερμίδα μας. 

Μαλλιά και καλοκαίρι: μια δύσκολη συμβίωση

Η έκθεση στον ήλιο είναι μόνο η αρχή. Αλάτι και χλώριο ακολουθούν για να ολοκληρώσουν την καλοκαιρινή ταλαιπωρία των μαλλιών. Μπορούμε να αποφύγουμε τη φθορά; 

Η καλοκαιρινή… γκαρνταρόμπα της επιδερμίδας

Ο ήλιος καίει, το θερμόμετρο σκαρφαλώνει στα ύψη. Είναι καλοκαίρι και η επιδερμίδα το αισθάνεται και συμπεριφέρεται αλλιώς. Τι ζητά από εμάς;

Φτάσαμε στα… άκρα

Ένα ζευγάρι όμορφα, περιποιημένα πόδια. Πάνω τους στηρίζεται όλη μας η… κομψότητα  Ας τους δώσουμε λοιπόν αυτό το καλοκαίρι, τη φροντίδα που τους αξίζει.

Επιλέξτε σωστά το αντηλιακό σας

Τι θα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναζητήσετε το κατάλληλο αντηλιακό προϊόν που θα θωρακίσει την επιδερμίδα σας απέναντι στις ακτίνες UV; 

Πόλη Γένους Θηλυκού

Η Θεσσαλονίκη. Η πόλη και η γυναίκα. Ένα Φωτογραφικό Λεύκωμα, αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες της Θεσσαλονίκης.

Μερικές αλήθειες για τον ήλιο

Όσα πρέπει να μάθουμε και όσα δεν πρέπει να ξεχνάμε για την υπεριώδη ακτινοβολία.

Οι καλές συνήθειες… σμιλεύουν τη σιλουέτα

Η κυτταρίτιδα δεν κάνει διακρίσεις. Μπορεί να εμφανιστεί σε κάθε ηλικία, σε κάθε σωματότυπο. 

Μύθοι και αλήθειες για την κυτταρίτιδα

Για το τι είναι, τι την προκαλεί και πώς θα απαλλαγούμε από αυτήν, ακούγονται, λέγονται και γράφονται πολλά. Ισχύουν όμως όλα;

Βάλτε μια… τελεία στις ατέλειες της ακμής

Βοηθήστε την επιδερμίδα σας να αντιμετωπίσει τη λιπαρότητα, τα σπυράκια, τα μαύρα στίγματα και τη γυαλάδα, με σωστές κινήσεις στη ρουτίνα περιποίησης και μικρές αλλαγές στις καθημερινές σας συνήθειες.

20+ Η επιδερμίδα στα καλύτερά της!

7+1 απλές κινήσεις καθημερινής φροντίδας για να αναδείξετε τη νεανική της λάμψη και να καθυστερήσετε τα πρώτα σημάδια του χρόνου. 

Let it glow!

Όλες θα θέλαμε να αντικρίζουμε στον καθρέφτη μας καθημερινά και πιο πολύ, σε μέρες γιορτινές, μια επιδερμίδα φωτεινή χωρίς ψεγάδια.

Με το βλέμμα…στα μάτια

Όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, όσα μπορείτε να κάνετε για να δείχνει-και να είναι- πάντα, στα καλύτερά της.

Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα ολιστικά με 5 αποτελεσματικά tips!

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας γίνεται όλο και πιο απαραίτητη. Πώς μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε;

Ξεκούραστο πρόσωπο με Face Yoga!

Νέα έρευνα αποδεικνύει την αποτελεσματικότητά της.

Λαμπερή,
παντού και πάντα!
Shimmering, bronzing, shine ή glow…
Η λάμψη που θέλεις να χαρίσεις στο πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά σου … σε τέσσερις δημιουργίες!
Natural Glow 60gr
Natural Glow 60gr €12,50
Shimmering Body 100gr
Shimmering Body 100gr €9,50
Silky Shine Mist 100ml
Silky Shine Mist 100ml €11,00
Bronzing Body 100ml
Bronzing Body 100ml €12,50