Λαμπερή στο… παρά 5’

Τα γιορτινά φώτα γύρω μας έχουν ανάψει, όλα είναι πανέτοιμα για τα Χριστούγεννα, εκτός από την κουρασμένη, θαμπή επιδερμίδα μας. Προλαβαίνουμε άραγε να τη βοηθήσουμε να αναζωογονηθεί, να λάμψει ξανά; Η Tzimas Cosmetics λέει ναι!

Οι Χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες συχνά ξεκινούν από νωρίς. Σ’ αυτές περιλαμβάνονται και οι εντατικές κούρες για το πρόσωπο και το σώμα. Είναι το δώρο που προσφέρουμε στον εαυτό μας, η απόλαυση να δείχνουμε και να αισθανόμαστε όμορφες και λαμπερές τις μέρες των γιορτών. Τι γίνεται όμως όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και η καθημερινή φροντίδα των παιδιών και του σπιτιού δεν μας αφήνουν αρκετό χρόνο για τέτοιες μικρές προσωπικές πολυτέλειες; Μπορούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, να βοηθήσουμε την κουρασμένη, παραμελημένη όψη μας να ξαναβρεί τη χαμένη της φρεσκάδα; Μπορούμε, μας διαβεβαιώνει  η Τzimas Cosmetics και μας προτείνει 5 καινοτόμα SOS προϊόντα  για το πρόσωπο , το σώμα και τα μαλλιά που θα γίνουν το δικό μας «διαβατήριο» λάμψης!

Μεταμόρφωση σε 5 κινήσεις

  1. Natural Glow, το… μυστικό όπλο. Αυτή η μαγική κρέμα εκτός από φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες και εκχύλισμα από pink grapefruit με αναγεννητική, αντιοξειδωτική και λευκαντική δράση, περιέχει μια ειδική πέρλα που χαρίζει άμεσα φυσική λάμψη και φωτεινότητα. Θα την εφαρμόσουμε σε καθαρή επιδερμίδα -πριν το μακιγιάζ- στο πρόσωπο, αλλά και στο λαιμό και το ντεκολτέ.
  2. Λύσις, η έξυπνη…λύση, για μια κούρα express. Η ανανέωση, που τόσο έχουμε ανάγκη, μας περιμένει κλεισμένη σε μια αμπούλα! Η λοσιόν ήπιας απολέπισης με σαλικυλικό οξύ που περιέχει, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που θαμπώνουν την επιδερμίδα μας και της χαρίζει άμεσα, φρεσκάδα, τόνωση και νεανική λάμψη.  Το μόνο που ζητά από εμάς είναι λίγα λεπτά από το χρόνο μας! Εφαρμόζουμε  σε φρεσκοπλυμένη, νωπή επιδερμίδα με βαμβάκι, το μισό περιεχόμενο της αμπούλας , μετά από 5 λεπτά απλώνουμε το υπόλοιπο , περιμένουμε 15 λεπτά και ξεπλένουμε. Το αποτέλεσμα θα μας ανταμείψει!
  3. Shimmering Body, η λάμψη που αγκαλιάζει το σώμα. Τι μπορεί να συμπληρώσει και να αναδείξει το βραδινό φόρεμα που επιλέξαμε για τις γιορτινές μας εμφανίσεις; Μα, μια βελούδινη, ιριζέ επιδερμίδα στο ντεκολτέ, τα χέρια ή, γιατί όχι, στα γυμνά πόδια, στα σημεία δηλαδή που θα αφήσει να αποκαλυφθούν! Η ειδική πέρλα που περιέχει αυτή η ανάλαφρη κρέμα, σε συνδυασμό με το εκχύλισμα από άνθη ιβίσκου και τους  φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες, θα της χαρίσει  λαμπερή όψη  για όλο το βράδυ!  
  4.  Bronzing Body, το καλοκαίρι μες το χειμώνα. Κλεισμένο εδώ και καιρό στα βαριά πουλόβερ και τα παλτό, το δέρμα μας δείχνει τόσο χλομό και  άτονο που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν πρέπει να  φορέσουμε το βράδυ του ρεβεγιόν, το στράπλες φόρεμα που τόσο μας αρέσει. Υπάρχει όμως λύση και μάλιστα άμεση! Ένα ξηρό λάδι σώματος σε μορφή σπρέι , εμπλουτισμένο με αμυγδαλέλαιο, βερικοκέλαιο και βιταμίνη F, θα χαρίσει στην επιδερμίδα μας, όχι μόνο ενυδάτωση και θρέψη αλλά και μια μπρονζέ, μεταλλική λάμψη που θα μας θυμίσει στιγμές καλοκαιριού, στην καρδιά του χειμώνα!
  5. Silky Shine, αύρα γοητείας, από την κορυφή ως τα νύχια! Δεν θα ήταν ωραίο, αυτές τις όμορφες γιορτινές νύχτες να κλέψουμε τις εντυπώσεις -χωρίς καν να προσπαθήσουμε- με μια εμφάνιση που θα ακτινοβολεί και στο πέρασμά της θα αφήνει πίσω της  κάτι από την ανάλαφρη ευωδιά των λουλουδιών, τη  ζωηράδα των ώριμων πράσινων φρούτων και τη φρεσκάδα της θάλασσας; Αν ναι, δεν έχουμε παρά να επιλέξουμε αυτό το ιριδίζον mist που θα χαρίζει με ένα…ψιτ, όποτε και όσες φορές θέλουμε, φυσική, χρυσαφένια λάμψη στο δέρμα και στα μαλλιά και την ίδια στιγμή θα μας τυλίγει με το διακριτικό άρωμά του.

Καλές και λαμπερές γιορτές!

Καλλίγραμμη σιλουέτα!
Από 15/4 έως 15/5
όλα τα προϊόντα
περιποίησης σιλουέτας
-15%
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει!