Κωδικός:
01-105-140

Αναμόρφωση Σιλουέτας Λάδι 200ml

Με πιπέρι & σπόρους παπαρούνας. Κατά του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας

  • €16,00
  • €13,60
Άμεση Παραλαβή. Παράδοση σε 1-3 ημέρες.

Ξηρό λάδι με αιθέριο έλαιο black pepper και έλαιο από σπόρους παπαρούνας για μείωση του συσσωρευμένου λίπους σε κοιλιά, μέση και μηρούς. Βελτιώνει αισθητά την κυτταρίτιδα. Έχει ελαφριά υφή για εύκολη εφαρμογή και γρήγορη απορρόφηση.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Το εκχύλισμα από σπόρους παπαρούνας ενισχύει τη λιποδιάλυση και εξομαλύνει την όψη «φλοιού πορτοκαλιού».
Το καινοτόμο συστατικό ShapePerfection -  συνδυασμός από καψαϊκίνη και από εκχύλισμα βλαστών σιναπιού - αποδομεί το συσσωρευμένο λίπος των λιποκυττάρων, αυξάνει τη μικροκυκλοφορία και μειώνει την περιφέρεια.
Το λάδι από τους σπόρους λούφας αποκαθιστά το φυσικό φιλμ λιπιδίων του δέρματος, ενεργώντας ενάντια στην ξηρότητα.
Τα εκλεκτά φυτικά έλαια - λάδι κισσού, αμυγδαλέλαιο, βερικοκέλαιο – σε συνδυασμό με το αιθέριο έλαιο μαύρου πιπεριού και τις βιταμίνες Ε και F,  συμπληρώνουν τη δράση του και διατηρούν το δέρμα λείο και απαλό.

Πλήρης λίστα συστατικών:
Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Dicaprylyl Carbonate, Coco-Caprylate, Undecane, Ethylhexyl Palmitate, Glyceryl Linoleate, Tridecane, Zea Mays Germ Oil, Tocopheryl Acetate, Piper Nigrum Fruit Oil, Hedera Helix Leaf Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Glyceryl Linolenate, Papaver Rhoeas Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Luffa Cylindrica Seed Oil, Capsaicin, Brassica Alba Sprout Extract, Retinyl Palmitate, Glycine Soja Oil, Beta-Carotene, Daucus Sativa Root Extract, Tocopherol, Eugenol, Limonene, Linalool, CI 61565
Δεν περιέχει parabens.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ψεκάστε καθημερινά, κατά προτίμηση μετά το ντουζ σε νωπό δέρμα, στις περιοχές του σώματος με κυτταρίτιδα και συσσωρευμένο τοπικό πάχος. Απλώστε το με ανοδικές κινήσεις και μασάζ για μερικά λεπτά.

Για εξωτερική χρήση μόνο.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Αποφύγετε την επαφή με το πρόσωπο, τα μάτια και τους βλεννογόνους καθώς και τη χρήση του κατά την κύηση και την περίοδο του θηλασμού.

Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά.

Καλλίγραμμη σιλουέτα!
Από 15/4 έως 15/5
όλα τα προϊόντα
περιποίησης σιλουέτας
-15%
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει!