1957

Ιωάννης, Γιώργος και Λίλα Τζίμα. Με αφετηρία το 1957 μία οικογένεια χημικών - κοσμετολόγων αφιερώνεται στην έρευνα και την παρασκευή ελληνικών προϊόντων περιποίησης δέρματος, ομορφιάς και ευεξίας.  

Ασφάλεια και Αποτελεσματικότητα

Τα Tzimas Cosmetics σχεδιάζονται για να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες περιβαλλοντικές συνθήκες και ανάγκες του δέρματος. Βασισμένα σε φυσικά συστατικά και πρώτες ύλες υψηλού βαθμού καθαρότητας τα Tzimas Cosmetics είναι πάντα πρόσφατης παραγωγής, γεγονός που ενισχύει την αποτελεσματικότητα και τη δράση τους.  

Για τη βέλτιστη αποτελεσματικότητα των προϊόντων χρησιμοποιούνται φυσικά και πολυλειτουργικά συστατικά που λειτουργούν σε συνέργεια και η επιλογή των πρώτων υλών γίνεται βάση τεκμηριωμένων μελετών.        

Η σύνθεση των καλλυντικών Tzimas Cosmetics προκύπτει σε μεγάλο βαθμό από συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως

  • Εκχυλίσματα βοτάνων και συστατικά φυτών της μεσογειακής, κατά βάση, χλωρίδας
  • Εκχυλίσματα φυκιών και συμπλέγματα ενζύμων θαλάσσιας προέλευσης
  • Υαλουρονικό οξύ βιοτεχνολογικής προέλευσης, σε διάφορους τύπους για ευρύ φάσμα δράσεων
  • Ενεργά φυτικά βλαστοκύτταρα
  • Αμινοξέα και βιοδραστικά πεπτίδια
  • Ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και επιλεγμένα φυτικά έλαια
  • Βιταμίνες
  • Φωτοσταθερά φίλτρα υπεριώδους ακτινοβολίας
  • Αιθέρια έλαια

“Κάθε δέρμα είναι διαφορετικό και
έχει μοναδικές ανάγκες”

Με αυτή την πεποίθηση, η εταιρεία έχει ταχθεί στην εξατομικευμένη διάγνωση και την καθοδήγηση ως προς την επιλογή του κατάλληλου συνδυασμού προϊόντων και τη σωστή χρήση τους.

Η επιστημονική κατάρτιση και η αέναη παρακολούθηση των εξελίξεων στην σύγχρονη Κοσμετολογία καθιστά το εργαστήριο της Tzimas Cosmetics πυρήνα της ποιοτικής ανάπτυξης των προϊόντων. Συνεχείς έρευνες και αυστηροί εργαστηριακοί έλεγχοι τελούνται σε όλα τα στάδια της παραγωγής.

Προϊόντα για όλες
τις ανάγκες του δέρματος

Η γκάμα της Tzimas Cosmetics καλύπτει τις ανάγκες του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών.

Η σειρά περιποίησης προσφέρει λύσεις ενυδάτωσης, καθαρισμού, φρεσκαρίσματος, αντιγήρανσης, ανάπλασης, σύσφιξης και αντηλιακής προστασίας για όλους τους τύπους δέρματος.

Αιθέρια, φυτικά και αρωματικά έλαια αποτελούν τη βάση των προϊόντων ευεξίας και αρωματοθεραπείας που αποσκοπούν στη χαλάρωση και τη βελτίωση της διάθεσης, ενώ συχνά χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της δράσης των προϊόντων περιποίησης.

Η υφή των καλλυντικών είναι φιλική προς το δέρμα, το άρωμά τους ευχάριστο και η συσκευασία τους λιτή, πρακτική και ενημερωτική.

Οι άνθρωποι πίσω από το όνομα

Ο Γιώργος Τζίμας, Χημικός, Διδάκτωρ Βιοχημείας του Freie Universität Berlin Γερμανίας και η Λίλα Τζίμα, Χημικός, Κοσμετολόγος του Kingston University Αγγλίας σχεδιάζουν διαρκώς νέα προϊόντα και ενισχύουν τη σύνθεση και τη δράση τους, προκειμένου τα Tzimas Cosmetics να ανταποκρίνονται  στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες.

  

Καλλίγραμμη σιλουέτα!
Από 15/4 έως 15/5
όλα τα προϊόντα
περιποίησης σιλουέτας
-15%
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει!