Κωδικός:
01-080-021

Κρέμα Ματιών με Βιοπεπτίδια 16gr

Καταπολέμηση ρυτίδων, προστασία από το blue light

  • €9,80
Άμεση Παραλαβή. Παράδοση σε 1-3 ημέρες.

Καταπολεμά τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από τα μάτια και στο μέτωπο, ενώ παράλληλα προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες της έκθεσης στο blue light.

Έχει πλούσια υφή, απλώνεται και απορροφάται εύκολα κατά την εφαρμογή της. Ενυδατώνει αποτελεσματικά την επιδερμίδα και της χαρίζει λάμψη και φωτεινότητα.

Ενδείκνυται κυρίως για ώριμες και ξηρές επιδερμίδες, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλους τύπους δέρματος.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Οι ματρικίνες νέας γενιάς με βιομιμητική δράση ενισχύουν τη σύνθεση κολλαγόνου και αποκαθιστούν την ομαλή μορφολογία του δέρματος.
Το εκχύλισμα ανθέων αγριοκαστανιάς (horse chestnut) οργανικής καλλιέργειας, πλούσιο σε  φλαβονοειδή, συμβάλλει στη γρήγορη μείωση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια και στο πόδι της χήνας, επαναφέροντας έτσι μια νεανική, φρέσκια όψη.
Το εκχύλισμα ανθέων και βλαστών λαδανιάς, εμπλουτισμένο στο φλαβονοειδές μυρικετίνη, προστατεύει από τις αλλοιώσεις που προκαλούν η υπεριώδης και η μπλε ακτινοβολία και προάγει την ανανέωση και λείανση της επιδερμίδας.
Το βούτυρο βουτυρόσπερμου (shea butter), οι φυτοστερόλες από το αβοκάντο, τα φυτικά έλαια (βερικοκέλαιο, λάδι από κουκούτσι σταφυλιού, παρθένο λάδι ελιάς, αβοκαντέλαιο) συμβάλλουν στη διατήρηση μιας απαλής και ενυδατωμένης επιδερμίδας.
Οι φυσικοί ενυδατικοί παράγοντες (γλυκερίνη, ερυθριτόλη, προβιταμίνη Β5) επαναφέρουν την υγρασία του δέρματος σε φυσιολογικά επίπεδα.
Η βιταμίνη F ενισχύει το φυσικό προστατευτικό φραγμό του δέρματος.
Η α-βισαβολόλη έχει καταπραϋντική δράση.
Η βιταμίνη Ε προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία.

Πλήρης λίστα συστατικών:
Aqua, Propanediol, Glycerin, Isopropyl Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Linoleate, Persea Gratissima Oil, Tri(Polyglyceryl-3/Lauryl) Hydrogenated Trilinoleate,  Propylene Glycol, Lanolin Alcohol, Olea Europaea Fruit Oil, Fructose, Benzyl Alcohol, Allantoin, Magnesium Sulfate, Prunus Armeniaca  Kernel Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Erythritol, Phytosterols, Bisabolol, Aesculus Hippocastanum Extract, Pentylene Glycol, Dehydroacetic Acid, Maltodextrin, Glyceryl Linolenate, Cistus Monspeliensis Extract, Homarine HCL, Caprylyl Glycol, N-Propyl Palmitoyl Tripeptide-56 Acetate. 
Δεν περιέχει parabens. 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σε φρεσκοπλυμένο πρόσωπο, εφαρμόστε την κρέμα δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ. Απλώστε μία μικρή ποσότητα με τις άκρες των δακτύλων κάτω από τα μάτια και στο «πόδι της χήνας» με απαλές κινήσεις. Ξεκινήστε από την περιοχή κοντά στη μύτη κατευθυνόμενοι προς την περιοχή των ζυγωματικών και συνεχίστε με ελαφρά «χτυπηματάκια». Ολοκληρώστε την περιποίηση με εφαρμογή της κρέμας κατά μήκος των ρυτίδων στο μέτωπο.

Για εξωτερική χρήση μόνο.